HNYGRLL – EEN UNIEKE ERVARING

Stijlvol genieten met de HNYGRLL! Helemaal enthousiast geworden van deze unieke BBQ?  Met deze grillmaster kun je bakken, garen, roken en grillen en tover je elk samenzijn om tot een waar feestje. De HNYGRLL wordt standaard geleverd met de HNYGRLL-tang, kolenstarter, plate-setter en de rookhaak.

Je hebt hem in huis voor € 2.499,-.

gewicht50kg
afmetingH 140cm x B 70cm x L 50cm
grilloppervlakte63 x 33cm
grillhoogte105cm

Honingraat als trademark

HNYGRLL is een afkorting voor Honeygrill. Het rooster van de barbecue bestaat namelijk uit een honingraat en laat een honingraatbranding achter in het vlees. Deze branding is het ”trademark” van HNYGRLL. Je kunt wel raden waar de naam vandaan komt…

Het is een unieke en verfijnde vormgeving die in deze combinatie nieuw is. De uitgesproken corten stalen zuil met een metallic zwarte barrel. Past in zowel een moderne als klassieke setting en trekt gegarandeerd veel bekijks wanneer je jouw specialiteit aan het bereiden bent.

De HNYGRLL maakt de ware grillmaster in je los. Waarom? Je kunt er namelijk alles op grillen. Echt álles. De recht uitgevoerde kolenbak en de afstand tot het rooster verdeelt de hitte gelijkmatig. De kolenbak met geïntegreerde splitter creëert verschillende warmtezones. And last but not least: met de speciale HNYGRLL-tang kan je de twee roosters afzonderlijk van elkaar op een hoog of laag niveau positioneren. BBQ’en maar!

De HNYGRLL maakt het mogelijk voor elke groepsgrootte te koken. Door zijn grilloppervlakte van 2.176 m2 positioneert hij zich tussen een L en XL-formaat. Hierdoor is hij geschikt voor eten met familie of vrienden en perfect inzetbaar bij het koken in restaurants. Denk aan showcooking! Ovenfunctie nodig? Geen probleem: met de deksel en de platesetter als accessoire bak je in een handomdraai pizza’s of laat je vlees langzaam garen. Met de bijgeleverde rookhaak kan je elk stuk vlees of vis heerlijk laten roken. De HNYGRLL is een echte alleskunner: bakken, garen, grillen, roken: niets is hem te gek.

Is de ware grillmaster in je niet genoeg? Laat dan ook nog de showkok in je los! De HNYGRLL is namelijk uitermate geschikt voor showcooking. Dit komt zowel door zijn unieke en prachtige design, als door het formaat en de veelzijdigheid in kookbereidingen. Deze alleskunner laat je grillen, garen, bakken of roken en biedt de perfecte basis om je gasten gastronomisch te verwennen. Kortom: niet alleen het aanbeeld van de HNYGRLL zorgt voor een ware sensatie, zijn gaar-, bak-, grill- en rookskills doen de rest.