fbpx

DE HORECA TERRASOVERKAPPING

Als horecaondernemer creëert u graag de beste omstandigheden voor uw gasten. Het liefst laat u ze het hele jaar door buiten op uw terras in een sfeervolle ambiance van elkaars gezelschap genieten. Helaas werkt ons klimaat daar niet altijd aan mee. Daarom biedt GartenLüx® Premium uitkomst met speciale overkappingen voor de horeca. Stijlvol en gebruiksvriendelijk vormt onze horeca terrasoverkapping de perfecte verrijking voor uw horecagelegenheid. Ontdek de mogelijkheden en maak van ieder seizoen terrasseizoen.

De perfecte horeca terrasoverkapping voor uw doeleinde

Met GartenLüx® Premium stelt u een overkapping samen die optimaal aansluit bij uw wensen. Van kleur tot de materialen, afmetingen en het model. Daarmee bieden we naast een horeca terrasoverkapping ook oplossingen voor strandtenten, sportclubs, musea en bibliotheken. Voor uw doeleinde stelt GartenLüx® Premium met u de perfecte luxe overkapping samen, zodat u alles uit uw buitenruimte haalt.

Binnenkort meer op onze website, voor meer info sales@gartenlux.nl

Gartenlüx Premium Crown

De Crown van GartenLüx® Premium is een overkapping met vouwdak. Dankzij het ontwerp biedt de constructie een maximale stevigheid en windbestendigheid. Deze overkapping is geschikt voor ieder weertype. Met gemak opent of sluit u het hoge kwaliteitsdoek van deze overkapping. Zo beleeft u ieder seizoen opnieuw volop plezier. Deze pergola kunt u bovendien uitbreiden met glazen panelen en LED verlichting.

De Skyroof serie bieden een bijzondere verrijking van uw horecaonderneming. Ongeacht de grootte of uitstraling van uw terras. Deze horeca lamellendaken zorgen voor een sfeervolle buitenruimte waar uw gasten met alle plezier bij u terugkomen.

De Crown Twin. Een juweel. De gewelfde contouren en het ronde model van deze pergola zorgen voor een intieme sfeer op uw terras. Bij deze majestueuze overkapping schuift u het plafonddoek als één geheel open. Zo switcht u op ieder gewenst moment tussen schaduw of zon.

Het gemotoriseerde dak van het Skyroof Plus Lamellendak bestaat uit roteerbare aluminium panelen. Deze beweegt u naadloos in elke hoek tot 120 graden. Zo creëert u de gewenste lichtinval op basis van het weertype. Bij het openen van de panelen zorgt u er bovendien voor dat de warme lucht van een hete zomerdag niet onder uw overkapping blijft hangen. Bij regenachtig en iets koeler weer worden de panelen perfect gesloten. Zo geniet u optimale isolatie.

Het Skyroof Prestige Lamellendak doet geen enkele concessies aan design, duurzaamheid en modulariteit. Zo heeft u alle mogelijkheden om alles uit het buitenleven te halen. Deze pergola met lamellen biedt u alle flexibiliteit. U kunt namelijk de lamellen zowel kantelen als volledig naar een zijkant schuiven. Zo kiest u op ieder gewenst moment voor een overdekt terras, een open ruimte, of voor het spelen met lichtinval. Met de afstandsbediening worden de lamellen bovendien synchroon geopend of ingeschoven. Op het moment dat u de lamellen sluit, worden ze fraai samengedrukt, waardoor u optimale isolatie beleeft.

GartenLüx® Premium streefde naar een ontwerp waarbij u onbelemmerd zicht geniet. Het resultaat is deze Panorama vouwdak overkapping. Dit ontwerp kent een recht dak. Verder is er niet gekozen voor ondersteuning aan de voorzijde, maar voor een hangend systeem. Daardoor lijkt deze overkapping te zweven. Dankzij de aluminium constructie en het in- en uitschuifbare doek geniet u ieder seizoen van het buitenleven. 

Het Skyroof Plus Lamellendak van GartenLüx® Premium biedt de perfecte uitkomst voor bescherming tegen alle weersomstandigheden. Geniet van de multifunctionaliteit door de flexibele, modulaire en compacte structuur van deze overkapping. En personaliseer de Skyroof Plus naar al uw wensen. Van kleur, tot afmeting en opties. Elke uitvoering is uniek.

Strakke lijnen. Modern design. Verrijk uw terras met de Silver overkapping met vouwdak van GartenLüx® Premium. Een schuifdaksysteem met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen.

GartenLüx®
Buys Ballotstraat 9, 5916PC Venlo
Telefoon: +31 (0) 77 302 0034
Email Verkoop: sales@gartenlux.eu
© All Rights Reserved

GARTENLÜX® Terrasoverkappingen Ook zakelijk

Bezoek ons met of zonder afspraak!

Met afspraak bent u zeker
van  gesprek en geen wachttijden