fbpx
german flag round
Voor welke terrasoverkapping ga jij?
Polycarbonaat dak

De GartenLüx® overkappingen zijn voorzien van 16 millimeter dikke dubbelwandige platen van polycarbonaat. Dit kunststof is erg doorschijnend en verduistert de kamers achter het terras nauwelijks. Tegelijkertijd overtuigen de panelen door hun hoge weer- en hittebestendigheid en door hun slagvaste eigenschappen.

GartenLüx® Prestige

GartenLüx® Prestige XL

GartenLüx® Magnifique

Glas dak

De indekking van de GartenLüx® glazen overkappingen vervaardigen wij uit 4.4.2 gelaagd veiligheidsglas. Elke ruit bestaat uit twee ruiten van echt glas en twee folies.
In tegenstelling tot normaal glas ontstaan er bij veiligheidsglas geen scherven. 

GartenLüx® Excellent

GartenLüx® Excellent XL

GartenLüx® Grandeur

Schuif dak

De GartenLüx® TÜV of Cabrio is een glazen overkapping die u gemakkelijk en soepel kunt openen of sluiten om de ideale omgeving te creëren.
Zit lekker warm en droog onder een gesloten dak of schuif de glazen segmenten richting de gevel open om te genieten van de frisse lucht.

Lamellen dak

Met een lamellen overkapping ben je alle weersomstandigheden de baas. Zo geniet je niet alleen van de zon bij mooi weer, maar zit je ook bij slecht weer droog. 

GartenLüx® Cube

GartenLüx® Cube Deluxe

Vrijstaand

Bevind je terras zich in het midden van de tuin of wil je je overkapping niet aan je huis bevestigen? Dan is de Cube serie van GartenLüx® perfect voor jou!

GartenLüx® Cube

GartenLüx® Cube Deluxe

Vouw dak

Ben je niet op zoek naar een gesloten dak maar wil je wel de voordelen ervan? Kijk eens naar ons vouwdak! Wind en regen dicht, bescherming tegen de zon zoals een zonnewering. 
Met de optionele verlichting, een pareltje aan je huis..

GartenLüx® Vouwdak

Plat dak

De GartenLüx® PIATTO is een stijlvolle veranda uitgevoerd met een optisch plat dak en 22 cm hoge boeiranden. Deze veranda is uitermate geschikt voor situaties waarin een veranda met standaard schuin dak niet gewenst is.

GartenLüx® Piatto

Hoek daken

Welke ruimte uw tuin ook biedt, welke vorm uw woning ook heeft, GARTENLÜX ANGOLO of GARTENLÜX FANTASTICO heeft voor iedere situatie een passende veranda. De GARTENLÜX ANGOLO of GARTENLÜX FANTASTICO  geeft u de mogelijkheid om niet vast te zitten aan één veranda vorm. Of de veranda nu recht, om de hoek, vrijstaand of schuin geplaatst moet worden; voor ons is niets te gek om uw wensen tegemoet te komen.

GartenLüx® Angolo

GartenLüx® Fantastico

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner