Voor welke terrasoverkapping ga jij?
Polycarbonaat dak

De GartenLüx® overkappingen zijn voorzien van 16 millimeter dikke dubbelwandige platen van polycarbonaat. Dit kunststof is erg doorschijnend en verduistert de kamers achter het terras nauwelijks. Tegelijkertijd overtuigen de panelen door hun hoge weer- en hittebestendigheid en door hun slagvaste eigenschappen.

Vanaf €999

GartenLüx® Prestige

Vanaf €3.599

GartenLüx® Prestige XL

Vanaf €1.299

GartenLüx® Magnifique

Glas dak

De indekking van de GartenLüx® glazen overkappingen vervaardigen wij uit 4.4.2 gelaagd veiligheidsglas. Elke ruit bestaat uit twee ruiten van echt glas en twee folies.
In tegenstelling tot normaal glas ontstaan er bij veiligheidsglas geen scherven. 

Vanaf €1399

GartenLüx® Excellent

Vanaf €5199

GartenLüx® Excellent XL

Vanaf €1.799

GartenLüx® Grandeur

Schuif dak

De GartenLüx® TÜV of Cabrio is een glazen overkapping die u gemakkelijk en soepel kunt openen of sluiten om de ideale omgeving te creëren.
Zit lekker warm en droog onder een gesloten dak of schuif de glazen segmenten richting de gevel open om te genieten van de frisse lucht.

Vanaf €2324

GartenLüx® TÜV

Vanaf €4385

GartenLüx® Cabrio

Lamellen dak

Met een lamellen overkapping ben je alle weersomstandigheden de baas. Zo geniet je niet alleen van de zon bij mooi weer, maar zit je ook bij slecht weer droog. 

Vanaf €7239

GartenLüx® Cube

Vanaf €10116

GartenLüx® Cube Deluxe

Vrijstaand

Bevind je terras zich in het midden van de tuin of wil je je overkapping niet aan je huis bevestigen? Dan is de Cube serie van GartenLüx® perfect voor jou!

Vanaf €7239

GartenLüx® Cube

Vanaf €10116

GartenLüx® Cube Deluxe

Vouw dak

Ben je niet op zoek naar een gesloten dak maar wil je wel de voordelen ervan? Kijk eens naar ons vouwdak! Wind en regen dicht, bescherming tegen de zon zoals een zonnewering. 
Met de optionele verlichting, een pareltje aan je huis..

Vanaf €4921

GartenLüx® Vouwdak