UW PARTNER VOOR TERRASOVERKAPPINGEN

Geen terrasoverkapping is hetzelfde: ons team van GartenLüx weet dit uit ervaring. We richten ons op individuele oplossingen, precies volgens de wensen van onze klanten. Dit geldt ook voor de klantenservice: elk succesvol project begint met gedetailleerd en competent advies. Dat onze klanten uit heel Duitsland naar Venlo komen om een terrasoverkapping te plannen, is het beste bewijs van onze kwaliteit.

Wim Mans

Eigenaar

Onze Kernwaarden

  • Professioneel advies
  • Exclusieve kwaliteit
  • 5 Jaar garantie
  • Eigen montage- en serviceteams
  • Lage aanbetaling
  • Onverslaanbare aanbiedingen
  •  XXL Showroom

Hoe is GartenLüx ontstaan?

We begonnen het nieuwe begin in een kantoor van 14 vierkante meter.
Het bedrijfsidee: verkoop ramen. De inzet en de wil om te slagen wierpen hun vruchten af:
het aantal klanten groeide, ons mini-office werd al snel te klein. 

Maar op een dag kwam er een einde aan de groei. We zijn overgestapt van ramen verkopen naar terrasoverkappingen bouwen.  De nabijheid van de Duitse grens bleek een meevaller en opende nieuwe klantengroepen voor ons. Winkelen in Nederland heeft altijd meer betekend dan koffie en poffertjes. Het duurde dus niet lang voordat er weer een verhuizing moest plaatsvinden, waardoor er meer opslagruimte en een grotere presentatieruimte ontstond.

Tegenwoordig is GartenLüx® zeven dagen per week voor u open en verheugt zich op meer dan 10.000 tevreden klanten. In de XXL showroom vind je inspiratie voor je terrasbescherming, gedetailleerd advies en altijd een warme koffie en een kleine snack.

0 + Jaar

Ervaring

0 +

Klanten

0 +

Collega's

Mega XXL Showroom

Medio maart, april is onze vernieuwde en uitgebreide showroom in gebruik genomen. Met groot succes!
We waren reeds één van de grootste van Europa, vanaf dan zijn we de grootste van Europa. 2500m2 showroom. 

Terrassenüberdachung Venlo

Maar op een dag kwam er een einde aan de groei. We zijn overgestapt van ramen verkopen naar terrasoverkappingen bouwen.  De nabijheid van de Duitse grens bleek een meevaller en opende nieuwe klantengroepen voor ons. Winkelen in Nederland heeft altijd meer betekend dan koffie en poffertje

Intrede duurzaamheid

In 1995 reeds boden we producten aan ter verduurzaming van de woning. Zijn tijd vooruit toen, want wie dacht er toen aan? De eerste stappen waren gezet in de  goede richting van het opbouwen van Wim zijn eerste bedrijf. Aan ervaring in verkoop en service geen gebrek.

GartenLüx®

Tegenwoordig is GartenLüx® zeven dagen per week voor u open en verheugt zich op meer dan 10.000 tevreden klanten. In de XXL showroom vind je inspiratie voor je terrasbescherming, gedetailleerd advies en altijd een warme koffie en een kleine snack.

Kozijnen-inkoop.nl

We begonnen het nieuwe begin in een kantoor van 14 vierkante meter. Het bedrijfsidee: verkoop ramen. Terwijl Wim de verkoop een boost gaf, verwierf Wendy nieuwe klanten, schreef ze facturen uit en deed ze de boekhouding. De inzet en de wil om te slagen wierpen hun vruchten af: het aantal klanten groeide, ons mini-office werd al snel te klein. De eerste zet was aanstaande.